Pàgines

26 de gener 2008

De nou en Tarkan

A finals de desembre de 2007 en Tarkan ha tornat a treure un disc, Metamorfoz, en turc! Si heu vist el nostre bloc des del principi, haureu vist que en més d'una ocasió us hem parlat d'aquest noi i hem posat algun dels seus videoclips que més ens han agradat. La música està bé, sobretot per ballar, no tan sols en una classe de dansa del ventre, sinó que perfectament a una discoteca. Ara bé, desenganyem-nos, a la gran majoria de gent li agrada el Tarkan per aquesta capacitat de saber ballar, ser provocatiu i alhora atractiu.
El nou videoclip no mata gaire, però és en Tarkan i no li podíem fer un lleig. En molts moments, sembla un boxejador light. Què hi farem! Hi ha un moment, però, que mou els braços en forma de serpent (més o menys) vestit de motorista i és potser el tros en què es veu ballant més bé. D'altra banda, si no us agrada, sempre podreu-ho veure un home força atractiu!
Nota: si aneu a la seva pàgina oficial http://www.tarkan.com/ el podreu veure amb molta més resolució i molt millor.

2 comentaris:

Zaghareet Tribal Group ha dit...

Encara no aconsegueix superar el video de Kuzu kuzu o el de Hüp!!!! Però no em queixaré!!!

Sònia

Amina ha dit...

És que el vídeo de Hüp és dificil de superar!!!!Es veu que n'està preparant un altre. A veure si aquest cop ens deleita més!