Pàgines

07 d’agost 2007

Assaig al despatx

Sembla mentida, però ahir vaig poder assitir a un "assaig", tot i que pràcticament faltaven totes les del grup! Així que la Sònia va aprofitar per ensenyar-me alguns passets i després vam fer alguna que altra coreografia i, molt important, vam repassar el guió del nostre espectacle. (Vam comprovar que tot i que s’ha de fer molta feina, algunes coreos ja les tenim!). Val a dir que a part de dansa, vam fer els estiraments amb ioga!!!!!!

Després del nostre assaig al despatx, vam anar a dinar. Havíem de recuperar totes les energies perdudes. La gran novetat va ser que no vam anar ni al turc de la Rambla (estava tancat) ni al paquistaní. Per una vegada, vam canviar d'emplaçament i vam anar a un xinès. Potser per això, la foto del restaurant surt tant desencaixada!!!(Per cert, el restaurant italià estava obert, però no ens hi vam atrevir perquè estava massa lluny i feia molta calda).

En fi, no és que féssim res que no fos normal, però em feia gràcia escriure que la que sempre es perd els assaigs a la fi n'havia fet un. A veure si a partir d'ara podem practicar més totes juntes!!!!

Bones vacances!

3 comentaris:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Apa, apa!! Podía salir más gorda pero no sé como!!! Jolinessssssssssssssssssss

Pozzi, l'assaig va anar molt bé, molt tranquilet... llàstima que no els fem més sovint!!!

Petons habibi!!

Georgina ha dit...

Ole que aplicadas mis ninyas! jeje como va lo del 'espectaculo'? se sabe al final donde se hara o no? ya me contareis las novedades sobre el tema!
besos

Amina ha dit...

De moment no sabem res de res. La Casa Gran també fa vacances!No pateixis, quan tornis, ja t'informerem!
Passa-t'ho molt bé!