Pàgines

29 de gener 2007

Bailarines egípcies (o egipcíaques)




Aquestes imatges corresponen a bailarines de l'Antic Egipte, quan ballaven a la cort del faraó o en festes i celebracions. No podem saber amb exactitud quin estil de dansa ballaven i com sentien la música aquestes dones. Però el cas és, que si van ser representades en més d'una ocasió per diferents artistes (escultors, pintors, etc), és segurament perquè d'alguna manera eren alguna cosa important. Deixo les imatges a la vostra imaginació, a la vostra fantasia. Hi hauria envejes entre les bailarines o bé estaven unides? Ballaven per fer bonic o dansaven perquè ho sentien? Feien zaghareets o eren massa fines? Potser ho feien tot a la vegada. Us ho deixo al vostre criteri, perquè al cap i a la fi, un concepte important en la dansa és saber entendre la teva companya i ser lliure per crear.

3 comentaris:

Georgina ha dit...

M'encanta com queden aquestes fotos al nostre blog!:D Amb els nous colors... queda genial, em fa pena escriure una entrada nova perque aleshores ja no es veuran aquestes fotos nomes entrar-hi!

Amina ha dit...

Hola Helwa Shisheta i companyia!
NO siguis tonta!Pots escriure sempre que vulgui i començar tantes entrades com vulguis. És més, ja les espero perquè sempre són agradables de llegir o de veure!El mateix dic a les altres zaghareets!
Acaba de passar-t'ho molt bé a Austràlia!

Sònia... no tan fiera... ha dit...

El que no diu la nostra nena es que també escriu al seu blog... encara que sigui en anglés!!!

Gemma volia escriure sobre la teva reflexió, però ara mateix tinc el cap en un altre lloc... més endevant tornaré!

Petons nenas!!