Pàgines

25 de maig 2010

Rumba Amaziga

Sovint, ens podem emportar petites sorpreses. Avui a l'institut els alumnos de 1r cicle de l'ESO feien una audició de música amb un grup que es diu Rumbamazigha. Com ja podeu veure en el nom, és una fusió de rumba gitana de Barcelona i música amazigha. Els nanos han estat supercontents i han acabat ballant i demanant més cançons. La veritat és que no ho havia vist mai en una audició d'escola! Jo m'he salvat de ballar, però no perquè no ho hagin intentant perquè primer han començat les profes a ballar! (sóc molt vergonyosa!) Però no patiu que he ballat després.

Els músics han explicat els instruments i les característiques de la rumba barcelonina i música amazigha amb l'objectiu d'apropar cultures. I la llengua vehicular, el català. Quin català més maco que tenien tots plegats!
Us deixo amb el videoclip promocional, tot i que si entreu al seu web (teniu l'enllaç al principi) podreu escoltar altres cançons que són també molt berebers, però supergenials per ballar! Ja tenim musiqueta per a aquest estiu i disc a comprar! Espero que us agradi molt i escolteu les cançons al web, que estan superbé!


1 comentari:

María Luján ha dit...

Por q cuando yo iba al cole no me pasaban estas cosas???