Pàgines

01 de juliol 2007

Què deuen fer les nostres egípcies?

De tant en tant, ens arriben notícies de les nostres nenes que han anat a El Caire per aprendre danses folklòriques. Ja han deixat, fins i tot, algun missatget a la pàgina web.
Però, encara deixen voleiar la nostra imaginació. Segur que en aquests moments deuen estar fent la classe amb un home que les porta de cap perquè vol ensenyar-los moltes cosetes. Ja les veig amb la llengua cap a fora, no podent més, plenes de suor, però amb un somriure d'orella i orella, satisfetes de la feina que fan.
Ara bé, no puc deixar de pensar que deuen portar la música i dansa a dins seu. Segur que ja hauran ballat en més d'una ocasió. Per això, no resultaria gens estrany que en el metro haguessin fet algun passet, tal com ho van fer l'abril de l'any passat al tren de Passeig de Gràcia!
Un petonet molt gran, guapíssimes!
I un petonet per les altres nenes que estem aquí, que també ballem quan podem!!!!

3 comentaris:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Aich por dios!!!

Estava tant estusiasmada amb les teves croniques dels espectacles que m'havia passat aquest post!!

Mare meva!! jajajaj jo no havia vist aquestes fotos!!! :) La Georgina ja ha ballat a tot arreu, crec que tret de les piramides perque feia massa calor tota la resta ja esta batejada...

I jo... be, aquest any m'estic comportant com una bona nena!! jajaj encara em queden dos dies!!

Petons habibi!!

Nandini & Toni ha dit...

Habibitas, que tal todo, seguro que la mar de bien, se que lo estareis pasando genial de eso se trata, a disfrutar a tope y tomar buena nota para explicarnoslo en cuanto llegueis, nos acordamos constantemente de vosotras, en los espectaculos, en los talleres, ensayando, tenemos mono de vuestra compañía pero lo primero es lo primero ya tendremos tiempo de contarnos y compartir otros momentos, así que a arrasar por ese maravilloso país.Mil muacks soletes.

Georgina ha dit...

Hoy es nuestro ultimo dia aqui, que penita!!:(
Jaja la verdad es que no hemos cambiado en ese sentido, seguioms bailando ahi donde nos apetece:)
Intentaremos disfrutar de estas horitas que nos quedan!
Nos vemos pronto habibis
MuAKS
Georgina