Pàgines

16 de desembre 2010

Sopar de Nadal

Dissabte passat vam fer el sopar de Nadal! Molt contentes de celebrar-ho amb tothom i de trobar-nos en una festa més! La veritat és que les Zaghareets no seríem res sense les Apsares i sense totes i cadascuna de les alumnes de la Sònia! I sense aquesta profe fantàstica! A més a més, vull agrair que vinguéssin de tan lluny, de les terres de Lleó, la Chayo, i de les terres andalusines sevillanes, la Lorena. Algunes no veníen de tan lluny, sinó de per allà dalt, el Maresme, la Shaabia. Ens fa moltíssima il·lusió que repetiu hafles amb nosaltres i que sempre us en porteu records. Us hem dit que la següent és per primavera i que ens encanteria que vinguéssiu?

Lorena, compiche de tribal karate gaudiano, te dedico estas palabras para ti. Muchas gracias por venir a la hafla!

És cert que tot no surt sempre com volem, però vam passar un sopar fenomenal vestides de vermell amb totes les missions que havíem de fer: ara una fa un brindis, ara l'altra diu "Bon Nadal", però és clar falta "Feliç Any Nou" i un aplaudiment. I aleshores no ens podem quedar sense cantar unes Nadales perquè diguin després coses maques. I és clar, que la que fa el brindis, torna a tenir la necessitat de fer-ne un altre. I aquest cop, ho fa a la salut d'una noia perquè faci una volta per la cadira. Ai, no que brinda a la salut de les zaghareets perquè n'hi hagi alguna que faci uns quants floreos. Al final, resulta que el brindis era per la dansa oriental i la dansa tribal i pel fons, de tanta felicitat, ho celebren amb uns quants ximis. I ja que havíem fet un cop aquestes missions, vam tornar a fer les cadenes. I tot va acabar amb riures! (suposo que això és difícil d'entendre sinó s'hi va assistir. Així que si teniu curiositat, veniu a la propera!!!!)

Després, van haver-hi els balls. No només els oficials, sinó el que les noies van voler ballar al seu aire! I això és maquíssim!

Les fotos més endavant! No fos cas que només miréssiu les fotos i res de llegir!
BONES FESTES!!!!!!!

2 comentaris:

Chayo ha dit...

Jjejjejee, un placer ir a veros, y un placer haber compartido contigo un poco más de tiempo que la vez anterior.
Estaba pensado yo que podríamos hacer una Hafla en tierras Leonesas para Carnaval,no???

:)) Yo lo dejo caer, que nunca se sabe... ;)

¡¡Feliz Navidad!!

Rina ha dit...

m'encanta Amina com has explicat les missions i no t'has deixat cap, ens ho vam passar bé, ja tinc ganes de la propera!! :)