Pàgines

29 de desembre 2010

La Sònia periodista explica el tribal


Si hi ha una persona en el grup que sap més coses sobre el tribal ATS, aquesta és la Sònia. Us pot explicar-ne els orígens, com es balla, quantes troupes hi ha, quines diferències hi ha entre elles, curiositats; en fi, mil i una coses.

Per això, si fas una revista de dansa i vols parlar sobre el tribal ATS, és evident que la millor articulista és la Sònia. I així ha estat. La revista Añil, dirigida, entre d'altres, per Zuel, ha publicat un article sobre els orígens de la dansa tribal escrit per la nostra Sònia, article que després ha estat escollit també per una revista de dansa general, Danza.es.

Us recomanem els dos primers articles publicats, perquè realment valen molt la pena llegir-los i perquè ens sentim superorgulloses que hagi estat la nostra Sònia qui els hagi escrit! I en vindran més!

Ja només ens queda felicitar l'autora. En primer lloc, per fer conèixer el tribal ATS més enllà dels espectacles i de forma seriosa. En segon lloc, perquè sembla que tingui un do per al periodisme quant a la forma de redactar. En tercer lloc, perquè simplement ens fa molta il·lusió! Felicitats!