Pàgines

11 d’agost 2008

MARROC

Bé, no tenim gaire temps per explicar la quasi meitat del nostre viatge pel Marroc, pero no podem marxar d'aqui sense poder dir que aquest pais és fantàstic (llegiu el bloc de la Sonia i ho entendreu tot). La cultura bereber és formidable, increïble. N'hem quedat totalment enamorades... Ara comencem a descobrir la cultura arab amb un poble, Chaouen, que sembla que caminem per dins d'un gran quadre. Tot esta pintat de molts colors blaus.

I per fer-vos dentetes (què dolenta que soc) dir-vos que hi ha moltes cosetes tribaleres, que hem ballat danses berebers tradicionals (Bea, ens has presentat un angel i t'ho agraïrem sempre!!!), que hem dormit al desert, que hem anat a una boda bereber tradicional, que hem vist danses tradicionals, que hem menjat superbé.

Si heu d'escollir un desti per a les vostres vacances, no descarteu en absolut el MARROC. Ara, aixo si, atreviu-vos a descobrir-lo amb la seva gent perquè aleshores tot sera diferent. No hem acabat el nostre viatge, pero us podem afirmar que alguna cosa ha canviat en la nostra manera de ser i esperem haver-nos contagiat una mica de la seva hospitalitat.

apa boniques, fins la propera!!!!!!

1 comentari:

Aicha_Sa ha dit...

Snif, sniiiif yo quierooo!! pos weeno jo us faig unes altres dentetes! dintre de res em trec un master de gypsy jajaj en tot l'estiu no he parat de ballar gypsy ^^


Ptons!