Pàgines

25 de novembre 2007

Més de raqs assaya

Giovanna, Awatef, ens va explicar que el raqs assaya el ballaven els homes, amb bastons més rudes, sense el mànec i més pesants. Ens va explicar que era possible que el ball provingués de l'Antic Egipte que servia per simular lluites. De fet, ens va explicar moltíssimes coses, com ja va apuntar la Sònia.
Vaig sortir molt encuriosida del taller per veure de quina manera els homes ballen aquest ball. Al you tube, he pogut trobar aquest vídeo, on es poden apreciar algunes de les cosetes amb què Giovanna ens va meravellar, ens va fer vola la nostra imaginació i ens va augmentar el nostre gust per a aquest ball.

3 comentaris:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

A mi m'agrada tant en homes com en dones... fa molt vaig veure ballar una mica amb el bastó al Shokry... A veure si aconseguim que el Toni s'apunti!!! jajaj

Anònim ha dit...

Hola:

supongo que conoceis a Mohamed el Sayed, pero a mi,personalmente, me encanta como baila, tanto con el baston como con su giro derviche!!!!!
Tiene pagina web: www.mohamedelsayed.com

Georgina ha dit...

Qué vídeo más chulo, además es la canción esta tan típica q tocaban los músicos en Khan el Khalili, ¿te acuerdas Sònia? y la coreo q hice tb es una versión de esta canción, me encanta!
Tb me recuerda mucho a Ashraf, si miráis en su web creo recordar q los dos vídeos q tiene eran de Tahtib, o al menos uno, parece q es uno de sus estilos preferidos!
A Mohamed el Sayed no lo he visto tanto pero echaré un vistazo por youtube, gracias!
Petonets
Georgina