Pàgines

15 de juny 2008

Un cap de setmana de 10

A partir del divendres dia 13 (suposadament un dia de la mala sort) fins avui diumenge dia 15 de juny podríem escriure tants articles en aquest bloc que no acabaríem. Perquè ha estat un cap de setmana complet, però el més important ha estat un cap de setmana on ens hem sentit molt bé!! La Sònia ja ho va dir en l'altre post amb poques paraules.

Intentaré fer una crònica breu amb tot el que ha passat I, si després, la Sònia, la Nur o l'Aisha volen afegir més cosetes serà genial!!!!!!!(em sembla a mi que és una indirecta molt directa!!)

1. Divendres 13, 12:15 h
Quedem per assajar Vivre i altres, després de molts mesos. Només som tres, les tres que ballarem a Sant Sadurní. L'assaig genial, perquè després de tants mesos, per fi, fèiem un assaig amb cara i ulls, un assaig com Déu mana. Què va passar a l'assaig? Doncs, el de sempre. Dispersió total, caos, espelmes electròniques i molts riures. Evidentment, sessió fotogràfica intensa. S'ha de demostrar que assegem!!!!!!!!Ara que clar, potser les fotos no ho semblen!!!

Per cert, ja us n'haureu adonat, però tenim la foto per mostrar-vos la superorganització de la Sònia! Creieu-me, és una passada! (i per què no li he vist la llibreta d'àrab amb els apunts. Més d'un cop li he dit que en faci més i les vengui, perquè està tot tan ordenat i pulcre!!!). Comproveu, si més no, la llibreta per organitzar les coses de dansa!





2. Divendres 13, 19:50 hores

Ens trobem la Sònia, la Maria Teresa (Nur) i jo per anar a agafar el tren. Motiu: espectacle de tribal amb les superestrelles Mardi Love i Rachel Brice, però, per què no dir també, amb les superestrelles catalanes com Hydrus, Exotica i Makosh? O les veïnes valencianes Medjai? O totes les altres que van participar com Shamaddi o Raqs al-Hilal? Ho vau fer totes superbé! Moltes felicitats!! I, sí, Mardi Love i Rachel Brice fan unes coses genials, espectaculars, però les nostres nenes també!

Ara bé, en sinceritat, el que més em va agradar de l'espectacle van ser les meves dues sols de nit (t'he robat l'expressió, Nur, perquè és genial). Feia dies que no sortíem les tres de festa. Feia dies que no estàvem potser tan tranquil·les i estar amb elles va ser una sensació increïble, de pau.

Quan vam arribar a la Rambla, vam intentar fer-nos un munt de fotos (quan tingui temps les penjo al Picassa, de veritat) i totes eren mogudes. Hi havia algun fantasma per allà! Al final, després de tenir tota la llarga Rambla de Gavà per nosaltres i ballar i riure moltíssim, vam aconseguir una de les tres! Les tres nenes!





3. Dissabte 14, 18:00 hores
Teníem actuació les Apsaras i les Zaghareets a Sant Sadurní. Actuàvem a les 8 del vespre, però havíem d'assajar la nova formació, la nova cançó que no estava gens preparada!A poc a poc, vam anar arribant totes: Sònia, Zaib, Aisha, Tanit i Brighid. Problema: no podíem entrar fins a les 7:30 a canviar-nos i tenint en compte que som unes "ànsies" amb el tema vestuari era tot un repte. Però, vaja, no va anar tan malament. Perquè a fora al carrer vam estar assajant la formació, amb una profe com un sol que amb molta paciència ens corregia les nostres presses amb els senyals. I, fins i tot, vam fer una partideta de futbolí.

Al final, ens vam canviar, però érem moltes ballarines! I vam ballar! I les Apsaras estaven nervioses i diuen que no va quedar bé. Però jo no hi estic d'acord, perquè si bé la moqueta i la inclinació de l'escenari no estaven bé, nosaltres som Apsaras i duem el nostre nom amb molt d'orgull i sempre fem molta pinya! I estic segura que aquesta unió i aquesta felicitat que portem a dins nostre es va transmetre i només, per això, l'actuació va ser un èxit! Així que Apsaras ben amunt i espero fer moltíssimes més actuacions al vostre costat.

Després, les sisenes al final, vam actuar les Zaghareets. I si la passada actuació a Badalona vam respirar tranquil·litat i pau, en aquesta ocasió va ser gaudir de la nostra cançó. Disfrutar-la. Passar-nos-ho bé de veritat. I us he de confessar que aquesta sensació em va encantar!!!!I espero tornar-la a repetir!

Per cert, aprofito per agrair els nostres encantadors papes i mames, la Maite i, en aquesta ocasió, la Sílvia i el Jordi (una companya maquíssima de la facultat i la seva parella), a qui per error els vaig dir que l'actuació era un dia que no tocava i els pobres s'hi van presentar!

4. Diumenge 15, 14:20 hores
Havíem quedat per dinar a les 14:oo hores. La Nur, l'Aisha i jo ens encarràgavem de muntar el picnic per a les Samsara, les germanetes Hydrus i la nostra Niuski (Sònia) que estaven fent un taller a l'institut de teatre amb la Rachel Brice. Vam preparar el nostre picnic particular, posant com a estovalles de quadradets papers de diari i fent torradetes de tomàquets i alvocat amb empedrat d'olives negres, posar els nsotres arrossos, patates i olivetes, plats i forquilles, begudes, pa i espai pel menjar de les Hydrus i la Sònia!

Al final, van sortir, una mica cansades del taller, però de seguida ens vam posar a nyam-nyam! Quina gana!!!Tot era boníssim, i la companyia encara més! És molt agradable pensar que la dansa també pot unir a persones de diferents grups. Allà estàvem dinant tres grups tribalers (Samsara, Hydrus i Zaghareets) i no perquè tinguéssim cap actuació, sinó simplement perquè vam decidir trobar-nos i passar una bona estona. Amb copa de cava inclosa! Després, malgrat que es morien per fer una migdiada, les meves nenes van ser molt valentes i van anar a fer el taller de la Mardi Love, de 4 a 7 de la tarda. 3 horetes!!!! Però això toca que ho expliquin elles, perquè l'Aisha i jo vam marxar tranquil·lament cap a caseta!



4. Dilluns 16, 11:30
Vaig començar ahir a fer la crònica. Però no vaig acabar. Ho faig avui. Ja sé que podeu epnsar que ara tot queda més lluny, però què voleu que us digui? Jo encara tinc la sensació i el record d'un cap de setmana genial, amb un 10 de nota. Gràcies per haver-lo compartit amb vosaltres!

16 comentaris:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

No es la millor foto de la meva agenda... jajajjja

Quin cap de setmana!! Si no fos perque estic feta pols... però bé, el cap de setmana genial, ja era hora!!!!!

Muaksss

Naret ha dit...

No se catalán, pero creo que me he enterao de to,jajajajajaja.

Pues si que es genial que nos hayamos reunidos todas para comer juntas, fue genial, y ole ese cava!!!jajajaja ;)

Muchas gracias chicas, y lo dicho, ahora el picnic toca que sea sevillano :P

Muchos besotes!!!
Ole las tribaleras!!!!!!

Brighid ha dit...

Aixxx Amina, es que eres un sol, un encanto, gracias por animarnos asi, me equivoque, pero debería haberle hechado cara y palante, el dia 28 no me pasara, lo prometo, que debi salir a pasarlo bien y nose que me paso por la cabeza, si lo mejor es bailar con vosotras!!!

Un besito dulce!!!

pd. vaya finde el vuestro tambien eh?? tela!!! estais hechas unas fieras!

Tanit ha dit...

Ole y ole peaso de crónica!!! Jo també m'ho vaig passar d'allò més be, un cop superat els nervis inicials vaig gaudir a tope... i vosaltres ho veu fer molt i molt be!!! Me alegro que haya sido para vosotras un finde de 10, os lo mereceis.

Brighid cariño, no te preocupes, no se notó nada que te equivocaste y si la próxima vez nos pasa a alguna de nosotras... buena cara y p'alante!!

Ahora a por la próxima!!

Besitos mil

Zaib ha dit...

Amina lo primero darte las gracias a ti y a tus padres.

Yo me lo pase genial, con todas vosotras.

Brighid, cariño tu no te preocupes, que no se noto nada y como nosotras te seguimos menos todavia. No le des importancia.
Qu lo mas importante es que lo pasemos bien todas juntas,acordano de los mejores momentos.

Muchos besos, a todas.

Anònim ha dit...

Habibati, totes les pàgines de la teva agenda són perfectes. Creu-me. T'ho diu una que la seva agenda són paperets per tot arreu!
Naret, seguro que lo has entendido todo!Eres un as! Y así em gusta,q ue aprendais catalán. Que cosas que tiene la danza, eh? De todas formas, en el fotolog os lo escribí en castellano!!!
Apsaras, reines meves, ho vau fer genial!!!!!!!!!!!!!I, Brighid, no pateixis més. Jo no et vaig veure però estic segura que no va quedar malament!!!No et desanimis!!!!
AMina

NUR ha dit...

Quina ilu veure les fotos i recordar tots els moments...
Un cap de setmana 10 és veritat, i això que la pendona de mi es va saltar algunes coses :(
Miauuuuuuuu

Naida ha dit...

Yo también quiero ver esas fotos!! Que ilusión veros en el espectáculo del viernes, no me lo esperaba!! Ya estoy ansiosa por la Hafla!!!

Besos

Amapola ha dit...

Y tanto que ha sido del 10, espero tengas muchos más asi.
Saludos

Anònim ha dit...

Nenes, no pareu!!!!
Mardi forever jijijiji :P
Molts besitos, guapes :)
Mmmmmmua

Anònim ha dit...

Hola Victoria
Esto es un blog de danza, de un grupo de danza y aquí se respira muy bien ambiente. Así que te agradecería que no hicieras más estos comentarios.
Sonia ya ha dicho lo que tenía que decir. Y la otra parte involucrada en este asunto (no menciono el nombre porque Sonia no lo hizo en su blog) ya hará lo que tenga que hacer. Sonia es mi compañera de grupo y mi amiga y, lógicamente, si le tengo que decir algo se lo diré yo personalmente. Y si has leido el post donde has dejado este comentario verás que tengo muy buena relación con Sonia y quiero que esto siga así.
Amina, o més ben dit, Gemma

Zaghareet Tribal Group ha dit...

Amina, no et deixis portar per la corrent... ellas ara mateix estan acosant-me, anant bloc per bloc per deixar comentaris ofensius i enviant-me mails del mateix tipus, justament estan fent el que diuen que no s'ha de fer...

No permetré cap més comentari d'aquest tipus, i menys en blocs que no tenen res a veure... no tenen el respecte pels altres que demanen per ellas mateixas, així que no es mereixen més.

Buset habibaty.

Anita ha dit...

hola potorrines! moltisimes grácies per aver vingut, ja m'he assentat al sofa i amb tranquilitat me tornat a mirar els vidios del dissabte jeje sí puc i voleu els penjaré.

bueno espero que arribesiu a provar el pica pica, tés i vino que es van currar les meves nenes, pero la gent va arrassar i sort que m'havien guardat un bomboncico!! jeje

como siempre liada con montar el escenario, desmontarlo, la música, cambio de orden,... jeje aviam cuan fem alguna coseta més relaxada y podemos darle al pico..

un petonás enorme precioses!!! :D

Anita

Tanit ha dit...

AUPA ZAGHAREETS!!!

Brighid ha dit...

hola anita!!

Yo soy la que fue con niña y marido puestos, gracias por acojernos de esta manera, gracias por convidarnos y por el piscolabis que mi niña saboreo muy bien... se lo pasaron genial todo fue muy magico y espectacular, el trabajo de todas, tu interes, las bailarinas todas muy buenas, lo pasamos muy bien!!!

sisi cuelga los videos si puede ser...

estaria bien eso que dices, una buena charrameca distendida, una quedada relajada!

Gracias y muchooooos besos!

Isabel ha dit...

Amina, muchas gracias por tu comentario sobre la gala ;) nos encantó pasar un ratito picnic con vosotras y poder conoceros un poquito más. Soys muy habibiatis o como se diga ;)
Nos vemos el 11 y en la playiqui!!
Besito de la hydrus "misteriosa"! :O
Isa