Pàgines

02 de juny 2011

Cròniques

Portem molts dies que no us expliquem res de les actuacions, així que abans que s'acumulin perquè ara en vindran moltíssimes, he decidit fer una crònica de cròniques.


El dia 30 d'abril vam celebrar el dia de la dansa per partida doble. Al matí, a Gavà, com cada any, amb les nostre estimades Apsaras, les més guapes de totes. I a la nit cap a Lleida, a Tornabous, en un espectacle benèfic, i és que sempre agrada ballar, i més encara si amb això saps que es pot ajudar a alguna persona! Per cert, hem augmentat la família i ara ja portem dos GPS quan conduïm, i no vegis quines baralles tenen entre ells: que si 200 metres, que si 150 metres, que si a la dreta, que si a l'esquerra. Són com nens!



El dia 8 de maig vam tornar a actuar a Sabadell, un altre cop per a una altra fundació benèfica. Agraïm la gentilesa dels croissanets i pastes que ens van convidar, (no en vaig poder gaudir, però tenien una pinta impressionant). Les tres zaghareets més boniques van ballar genials i cada cop van més igualades i fan com una autèntica pinya. Segurament deu ser la màgia del tribal. La Naida, a més a més, aquell dia estava superguapa amb aquell conjunt! De veritat!


I, finalment, la Sònia ens va representar a Sevilla i, com sempre, ho va fer genial. Després de dos tallers supermacos i molts riallers, van fer una actuació totalment improvisada i totalment super ben feta! Són unes cracks aquestes andaluses perquè algunes no ho havien fet mai!



I ara aquest dissabte actuació a Can Tries a Gavà a les sis de la tarda. I dissabte que ve a Girona. I ben aviat a les festes de Can Tintorer i a la nostra Hafla.

2 comentaris:

Zaghareet Tribal Group ha dit...

Nena, ets com un notebook: et recordes de tot!!!! Moltes gràcies per la multicrònica!!! A veure si tinc una estoneta lliure i penjo fotos i tota la pesca!!

Muakssss

Amina ha dit...

Gràcies a vosaltres per explicar-ho tan bé!!!!!!