Pàgines

28 de desembre 2007

Notícia bomba

Zaghareet Tribal Group té l'honor d'annuciar una gran notícia d'última hora. Després de romandre en l'incertesa, finalment, ens han confirmat que un grup de tribal xinès, Xin'i Trib, i un grup de tribal rus, Zar Trupre, juntament amb les Zaghareets, actuarem al Camp Nou en el concert de les Cultures del Món que aquest any se celebra a Barcelona.
Sigueu tots benvinguts. L'entrada és gratuïta i serà avui a les 20:00 hores. Hem avisat amb poca antel·lació, però us hi esperem! No us ho perdeu! Hi haurà un munt d'actes!



Zaghareet Tribal Group tiene el honor de anunciar una gran noticia de última hora. Después de meses con incertidumbre, finalmente, nos han confirmado que un grupo de tribal xino, Xin'i Trib, y un grupo de tribal ruso, Zar Trupre, juntamente con las Zaghareets, actuaremos en el Camp Nou en el concierto de las Culturas del Mundo que este año se celebra en Barcelona.

Séais todos bienvenidos. La entrada es gratuita y será hoy a las 20:00 horas. Hemos avisado con poco antelación, pero os esperamos ver allí! No os lo perdáis! Habrá muchos actos!

.






INNOCENT!!!!!!!!!


INOCENTE!!!!!!!!!!

Aquest ha estat el nostre particular homenatge al dia dels Sants Innocents, a una tradició ben nostra, perquè al cap i a la fi, el Tribal es basa en les tradicions de les tribus i, per això, no oblidem les nostres pròpies, encara que no siguin de dansa! Ben aviat, l'home dels nassos ens farà una visita!No us passeu amb les innocentades!
.
Este ha sido nuestro homenaje particular al día de los Santos Inocentes, a una tradición nuestra, ya que, al fin y al cabo, el Tribal se basa en las tradiciones de las tribus y, por eso, no olvidamos las nuestras, aunque no sean de danza! Pronto, el hombre de las cien narices nos hará una visita!No os paséis con las inocentadas!

4 comentaris:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Qué cabrona!!!!!

Si me he asustado y todo!!! jajaja Només pensava: haurà de ser una impro perque si no anem llestas!!!

Joia!!!

Però ho hauries d'haver fet millor... ficas l'anunci i dues horetes abans fas la rectificació!!

Petonets nena!

Anònim ha dit...

Joliines!!! que jo ja m'anava cap a barceloona!!! :(
Ha estat bé! :P
Innocent innocent sóc xD

Un Peto

Sara

Nandini & Toni ha dit...

Q bò! ara q lo de ser al Camp Nou ha fet q no m´ho cregués , je,je serà per aixó de ser merengona. Felic dia a totes i sigueu bones eh?

Georgina ha dit...

jaja jo pensant, ara q marxo 3 dies a França i ens espavilem com mai!
Què bo!!