Pàgines

07 de juliol 2008

Mil campanes sonen en el meu cor


No us preocupeu. No pensem fer, almenys ara per ara, cap versió d'Alaska ni d'aquesta cançó. Si està aquí és només perquè crec que resumeix tot el que ha estat aquest cap de setmana, centrant-nos sobretot en les dues actuacions fetes al Centre Cultural de Gavà en el marc del Festival de Varietats amb les Apsaras i alumnes de la Sònia.

Era la primera vegada que assajàvem tant en l'escenari que ballaríem i potser se'ns feia molt estrany perquè normalment l'escenari el trepitgem quan ja ens toca ballar. Però com que ballàvem al mig d'un grup teatral vam haver de fer diferents sessions de preparació. I aquesta cançó d'Alaska va ser la primera que vam escoltar en el primer assaig i ha estat la cançó que un cop que ha acabat tot, ressonava encara en el nostre cap. Reconec que s'ha fet molt pesat, llarg, però també ha estat divertit, tranquil i hem passat moltes hores juntes. És per tot això que Mil campanas suenan en mi corazón... (ep, però canviant una mica la lletra i afegint que mil campanes sonen en el meu cor recordant aquestes hores al vostre costat!).

4 comentaris:

Tanit ha dit...

Jejeje, ha estat un cap de setmana diferent, estic "muerta" però ha valgut la pena.

Només et quedes amb aquesta cançó?? I aquella que diu "Who want's to life forever" o també "Junts viurem per sempre"??? O "naninonanino burbujitas de Freixenet"??? Crec que hi haurà coses que ja formen part de la nostra història, per bo o per dolent jajajaja.

Jo també he gaudit molt amb vosaltres de tot, sabeu que us estimo molt??? (tot i que encara no sé per què (: ).

Petonets

Aicha_Sa ha dit...

Mil campanas suenan en mi corazóoon(8)
M'he aixecat amb la cançoneta al cap, i realment, m'ho he passat molt bé aquest cap de setmana!
Petoons!

Naida ha dit...

Que bien que os lo pasais!! yo si me lo permitís comparto con vosotras mi canción, no pude estar ahí viendoos pero tal vez acabe haciendo una coreo en la Hafla con esa que dice..."si todo el mundo cantara una canción que hable de paz que hable de amor..."

Isabel ha dit...

me alegro de que todo fuera tan bien!!! ya os digo que lleváis un trajín...

Gracias Amina por postear el vídeo. Qué bueno!
Mencantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sobre todo Carlos Berlanga ... ahhhhhhhhh