Pàgines

27 de febrer 2007

Flamenco vs. khatak

No, no voy a poner lo que es uno y otro, ni los pros ni los contras... De momento yo no hago ni flamenco ni khatak, así que le dejo la labor de explicar diferencias y semejanzas a Georgina. Pero he encontrado este video que me ha parecido de lo más interesante. Así que Georgi, este va por tí.




Esperamos tu post, Georgi... jajaj no es por presionarte ni nada por el estilo, eh!!!

3 comentaris:

Amina ha dit...

Hola!
Ei, és supermaco el vídeo!Venen ganes d'aprendre a ballar les dues coses. i quantes semblances!

Georgina ha dit...

Hola guapis!

Sííí es super guay... fins ara no he posat cap post però aixó no vol dir que no l'hagi mirat pq casi me'l sé de memòria! I li vaig passar a en Danny l'adreça i també va flipar i li va encantar!

Bé, jo no sóc cap experta, només puc dir que aquest vídeo m'agrada tant com aquestes dues danses, i com el fet que la dansa ens recordi que tot està connectat a aquest món.

Trobo que el flamenco i el kathak són dues formes precioses de crear bellessa, ambdues plenes l'elegància i energia a la vegada, que cadascuna expressa de forma diferent. Requereixen dedicació, intel·ligència, ritme, esperit... tantes coses! Quan veia la Sharmini ballar l'admirava TANT (encara l'admiro, és clar). El que més em crida l'atenció personalment és la coordinació dels moviments de peus amb la resta del cos, perqué fa que els ballarins de flamenco i kathak, a més, siguin una espècie de percusionistes. Aquesta fusió que s'aconsegueix és el que més m'arriba i fa que m'emocioni i m'apassionin.

Sònia... no tan fiera... ha dit...

:-) si, es nota que t'agrada carinyet!!!