Pàgines

12 d’abril 2008

La "mamma": membre honorífic de les Zaghareets

Si hi ha un membre honorífic a les Zaghareets, aquesta és, sens subte, la mama de la Sònia: la Sra. Encarni. No només assisteix sempre a les nostres actuacions, sinó que ens cus el vestuari amb la seva supermàquina de cosir! Si els acabats dels cinturons són tan perfectes i el llaç aguanta bé es deu a aquesta gran dona! Fins i tot, ha ajudat a fer alguna que altra rasta!

És per això, que ara que ja estem més calmades, hem volgut fer-li aquest petit homenatge al nostre bloc i obsequiar-la amb uns regalets: una planteta molt maca i uns bombonets! Ahir li vam anar a portar, i com podreu veure a les fotos, tot va tenir un recorregut!
La Nur i jo estàvem esperant a baix. La Sònia, que ja ho sabia que li faríem, estava patint perquè havien de marxar i nosaltres no trucàvem a la porta. La Sara, i la seva amiga Elena, per fi van arribar i vam pujar a casa la Sònia. La Sílvia no va poder assistir, però li va enviar un petó ben gran.

Només pujar les escales, quan ja faltaven els últims esglaons, la Sònia ens va obrir la porta amb un somriure ben gran, i amb la seva mirada, em deia: "Com em facis una foto i la publiquis, et mato." Sorry, nena! Ho havia de fer!


Les altres tres tot just sortien de l'ascensor quan ja havia fet la primera foto, de manera que les vaig poder enxampar de ple! Estaven contentes, suposo perquè la Sònia se la veia tan feliç
que ens encomanava el seu entusiasme!


Quan vam entrar, la mare de la Sònia estava posant-se guapa, així que vam tenir temps de deixar ben posadets els nostres regalets a sobre de la taula. Fins i tot, vam apartar una planta que tenia que s'assemblava molt a la nostra!

La seva cara quan ens va veure allà totes juntes esperant-la va ser de sorpresa! "Què deuen fer aquestes, noies?"

Li vam donar les gràcies per tot el que havia fet!!!!!!! Li va encantar la planta i va obrir els seus bombonets. Avui la Sònia ens ha dit pel tren que li havia agradat molt i ens n'alegrem moltíssim!


Ara, només queda tornar a dir MOLTES GRÀCIES PER TOT, per fer els acabats de la roba i cosir-los tan bé, per fer rastes, pels seus pastissos i per obrir-nos sempre les portes de casa seva, que ja ens deu tenir avorrides. Una menció molt especial i amb molt de "carinyo" al pare de la Sònia, que sempre ens porta a tots els llocs i ens grava en vídeo! A tots dos, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Ah, i aprofitant que diumenge és l'aniversari de la "mamma" oficial del grup, MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ENCARNI, GRACIAS POR TODO!

8 comentaris:

Apsaras ha dit...

Le ha gustado mucho el post, aunque como siempre, se ha quejado de que sale fatal en las fotos... jajaj le he hecho una foto soplando las velas que podemos poner para sustituir la que quité!!

Muaksss

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Leches.. era jo, m'ha quedat la signatura de las Apsaras!!!

Amina ha dit...

No passa res! A mi també em passa!
Doncs, posa la foto del pastís!
Petonets!

Changita ha dit...

Bueno... no se hablar frances, pero los post que he leido en español me han gustado mucho... entre porque encontre como realizar borlas para mi traje de tribal... y bueno, me quede mirando, leyendo y soñando con mi proximo cinturon :P

Gracias! estoy pasando mas seguido para leerte.

Un beso desde Buenos Aires...

Changita ha dit...

Ahhhhh! Catalan!
Bueno, sepan entender, no escuche nunca hablar en catalan y lo primero que pense es que estaba leyendo en frances :P

Que bueno que hablen varios idiomas, le da una diversidad linda al grupo =)

Sobre el cinturon, ya voy a estar preguntandote un par de cosas...

Un beso!

Su ha dit...

Qué bonito post!! Está bien reconocer las cosas buenas de la gente que está a nuestro alrededor.. y si encima es una mamá aún más.

Besitos a la "mamma" y a las hijas!!

Georgina ha dit...

Qué maja tu madre jeje la verdad es q se merece el post pq es como una persona más del grupo con todo lo q colabora!

Brighid ha dit...

Un peto molt gran a aquesta mamma tant dolça!

I a totes les mares tambe, que s'ho mereixen!!!

Mua!