Pàgines

26 de juny 2007

Bon Viatge a Egipte!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquests dies que les nostres nenes estan a Egipte, intentarem que el blog no quedi desatès. Serà una tasca complicada perquè no hi ha res com les cròniques de la Sònia! Però, intentarem fer alguna coseta amb molta il·lusió i ganes!

Aquests dies pensava com seria el viatge de les meves dues nenes, la Sònia i la Georgi. Encara falta unes hores perquè marxin, però ja m’imagino els nervis que deuen tenir, la sensació d’emoció quan pugin a l’avió i l’astorament quan sentin els cotxes de El Caire. Ja veig el regateig per agafar un taxi que les portarà fins a l’hotel "pharana", la propina per al conductor i com agafaran les maletes carregades i amb ganes d’estirar-se a l’habitació on un gran cigne de tovallola els donarà la benvinguda. Intueixo el somriure que farà la Sònia quan vegi el nostre Travolta particular o l’home del bigoti, dos recepcionistes de l’hotel que segur que posaran alguna pega, no gaire important, que sempre té solució.

Durant tots aquests dies, mesos i tot, la Sònia em deia que la primera cosa que farien un cop tinguessin l’habitació, seria anar a veure el Nil, el primer trosset més a prop de l’hotel, el més tranquil, i tira-hi 7 pedretes per no enyorar-se. Estic veient la Sònia com, molt emocionada per tornar a estar al seu Egipte, li explica tot a la Georgi, punt per punt i fa que la Georgi imagini una ciutat esplèndida. Espero que mentre aquesta nit contemplin el Nil i sentin la brisa del riu com els toca la cara, ballin un zaghareet ja que no el podran cridar. Ballin perquè aquest viatgi els sigui magnífic. Espero que aprenguin molta dansa amb el professor, però desitjo encara més que trobin els seus raconets per ballar, encara que sigui moure la cadera amb molta sinuisitat i lentitud per no ser descobertes. Que ballin al Nil, a les piràmides, a les botigues, al parc, al carrer o, per què no, al taxi! Que ballin i siguin molt felices!

Nenes, que tingueu un BON VIATGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feu-nos molta enveja!


4 comentaris:

Georgina ha dit...

Gemma carinyu... moltísimes gràcies!! Aviat ens veiem i t'explicarem tot, espero que per aquí ho passeu molt bé també, ens recordarem molt de vosaltres!!
Una abraçada!!

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Muaksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
des del Cairo!!!!!!!!!!!!!!!

Estamos aplatanadas, pero todo se andara!!!

Amina ha dit...

oh!!!!!!!!!!!!!!!!
habibis!no patiu, segur que fareu moltes coses i se us passarà l'aplatanament ben aviat!!!!!!!!!!!!!
molts petonets des de Gavà!

Georgina ha dit...

Petonets guapis!!!!! Muahh*