Pàgines

14 de setembre 2008

A la carga...

Aichhh... que ganas tenía de volver con las clases de tribal!!! El primer taller de "repaso" llegó y las dos horas pasaron volando, al menos para mi... gracias chicas por todas las sonrisas!!!


6 comentaris:

Amina ha dit...

Encara que faci cara de sèria, m'ho vaig passar molt bé!! A veure si podem fer les classes de tribal ja, que a mi ja no em surt això de ballar oriental!

Sara Olivé ha dit...

gracies per la classe!va ser molt bonic poder estar amb vosaltres tribaleando jejej tenia una lentilla al revés i veia un nubol...(sonia, es la meva excusa per no sortir de lider) jajajaj el mes que ve vindre preparada !!

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Aichhh Amineta, quines cosas, oi??? jajaj som tribaleras de cor i ànima... esto... quan tornem al Marroc per apendre pasos nous????

Sara!!! Gràcies a vosaltres pels somriures i això de la lentilla... jajaja nena, al final la tenies del reves??? Amb el mal que fa això!!! I per sortir no et preocupis, tot caurà ja veuras!! jajaj Petonsssss i moltes gràcies per venir!!!

Aicha_Sa ha dit...

La verda es que compartir tallercitos con las chicas del prat es todo un lujo y cn Najat tambíen estamos entre familia.. nos faltaban muchas apsaras, pero realmente me lo pase genial :-)

Tanit ha dit...

Pero no era en el parque??? hacía buen día no??? (ejem, vamos con el alzheimer jejeje).


De todos modos, estais muy guapas!!!

Besitos

Sònia... no tan fiera... ha dit...

ERa en el parque... pero el día anterior había lloviznado y no me fiaba, así que lo trasladamos... además, me acababa de teñir de rojo y si me caia lluvia encima iba a ser todo un espectáculo!!

Puñetera..