Pàgines

28 de desembre 2009

Cavalgada de dansa

Seguint l'exemple de les nostres estimades Hydrus, vam contactar amb diferents ajuntaments del Baix Llobregat per compartir amb tots els nens i nenes la nit màgica del Reis, acompanyant, és clar, la carrossa del Rei Negre, en Baltasar. (Per cert, ja que hi som, el color dels nostres reis no apareix fins ben tard. Al text original només es diu que venien de l'Orient. D'acord, paro de freaquejar.

Com anava dient, al final l'Ajuntament de Castelldefels ens ha deixat participar a la carrossa!!!!!!!!!!!!! M'acaben de trucar ara mateix i no me n'he sabut estar d'esbombar-ho! Perquè sempre m'han encantat els Reis Mags d'Orient. Ara bé, m'han demanat que estaria bé que, encara que nosaltres portéssim la batuta, estaria bé que hi hagués més gent ballant amb nosaltres. Així que he pensat que la millor manera d'il·lusionar a ballarines seria fent una crida pel bloc. No us faci vergonya. És per una bona causa i encomanarem més màgia als nens. Els passos seran senzillets.

La idea és acabar al castell fent un mini espectacle amb altres grups de ball i acrobàcies, com les boles de foc. Allà no és obligatori que balleu totes, tot i que estaria més que bé. I així segur que no passàveu fred.

Pel vestuari no heu de patir. Tot està organitzat. L'única cosa que hauríem de fer és anar a dos assajos que proposen. Tots es fan a les 7 de la tarda al pati del castell. Els dies són els següents: 30 de desembre i 4 de gener. M'han dit que si no podem anar el dia 30, que el del dia 4 és del tot important que hi anem.

Així que, qui s'anima? Penseu amb els nens i que farem baixar els torronets!!!!!!!!!!Va, no podeu dir que no! Poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible. Però, si us plau, diueu que sí!!!!!!!!!

INNOCENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La idea és maca, però avui és Sants Innocents!!!
Nota: Zaghareets meves, espero que aquest any no hàgiu picat!

9 comentaris:

TAMINT ha dit...

Gemete....hauries d'haver esperat a que la gent digues alguna cosa!!!!!

Molt bona idea, a veure si per l'any vinent es pot fer...

Petons

Sònia... no tan fiera... ha dit...

jajaja no, no.. aquest any no he picat... perque abans he entrat al facebook i allà sortia la foto de la llufa! :)

Petonsssssssssssssss i bon dia!!!!

Tanit ha dit...

Warra!! jo si he picat, potser perquè és una cosa que sempre he pensat que estaria be de fer... i perquè com que ja no hi sóc!!

Torno a dir: warra amb carinyo!!

Petons!!

Amina ha dit...

caso'm amb el facebook!Ja ho dic jo que no és bo!!!!!
Tamint, em sabia greu no posar que era una innocentada. No fos cas que la gent s'ho empassés de veritat. La idea és bona, però!

Isabel ha dit...

de quatre potes, as always...

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Isa.. es que en esto Amina es un clásico!!! Anoche no paraba de pensar qué nos tendría preparado... jajajaj

TAMINT ha dit...

nomes calia posar-ho un dia mes tard!!! igualment molt bona la broma!!!

Brighid ha dit...

HE PICAAAAAAAAAAT

ysanney ha dit...

Lástima!
Si alguna vez organizas algo así, me avisas!