Pàgines

10 de gener 2009

Les nostres presons

Sovint a la vida ens sentim empresonats. Moltes vegades, som nosaltres mateixos qui ens posem al davant les nostres pròpies reixes per diferents motius, tot i que a la majoria de cops la por volta per allà. Ens sentim engabiats, encaixonats i per més que intentem trencar els barrots no tenim prou força.
.
Tanmateix, aquests barrots són imaginaris i si volem, amb voluntat i força, els podem arribar a trencar. Però avui, aquesta tarda, gràcies a les Hydrus, hem pogut veure uns barrots que no es poden trencar, uns barrots reals, unes reixes que tanquen moltes il·lusions perdudes i que posen encara més barrots imaginaris.
.
Aquesta tarda, com ja havíem dit en una altra entrada, hem ballat amb les Hydrus, Sylvana i la magnífica presentació de la Naida a la presó de dones de Wad Ras a Barcelona. No ha estat fàcil entrar amb tants controls. Totes estàvem motivades per conèixer aquell món i per donar part de la nostra dansa a un públic tan diferent. Les actuacions han estat brillants i les dones de la presó també. Hi ha tantes històries amagades allà dins.
.
Totes hem tingut un munt de sensacions, d'emocions, d'impressions. De ben segur, que totes ens haurem fixat en aspectes diferents, que tindrem cares diferents a recordar o que aquesta nit hi pensarem. Però, ja que som aquí i m'he disposat a escriure, el que ara em ve al cap són uns barrots grocs-blanquinosos. I penso què dur ha de ser alhora que penso que potser va sent hora d'enderrocar els meus barrots. D'agafar força i donar les gràcies per la sort que he tingut a la vida, per tenir gent que m'estima i m'acarona.
.
Avui no ha estat només un ball. No ha estat només divertir-nos en grup. Avui ha estat quelcom més. I ara que puc reflexionar amb calma només puc dir gràcies per haver tingut l'oportunitat d'aprendre una bona lliçó.
.

5 comentaris:

TAMINT ha dit...

nena!!!! m'has emocionat de veritat pero.... quant raó tens!!! quants barrots ens possem a la nostra vida creient que son molt grans i quan coneixes els veritats barrots veus que el que a tu et passa no es tant greu!!!!

Espero ansiosa, si es que heu fet fotos, veure-les.

Molts petons

Unknown ha dit...

Gracias a todas por aceptar la invitación y compartir las sensaciones del día de ayer, realmente fue muy especial.

Bso!

Mónica

butnottonight ha dit...

Quina impressió tot plegat...em va agradar molt la idea, doncs la dansa aporta moltes coses, però una de les més importants és la sensació de llibertat que es té quan es balla, sigui oriental o tribal...
Bravo!, sou genials!
Petons
Sònia

dakinigemma ha dit...

Noies!! Felicitats!!! felicitats per alegrar amb la vostra dansa, encara que fos per un dia, la vida de les internes. Penso que ha sigut una iniciativa molt maca per part de totes les que vàreu actuar. Us desitjo un futur ple d'èxits i bons moments, i no canvieu mai!!! una abraçada.

Naida ha dit...

Un placer haber servido de ayuda y poder compartir la experiencia con vosotras.

Sí, tenemos suerte....

Besos