Pàgines

25 de juny 2013

L'estiu ja ha arribat

L'estiu, malgrat les gotes de pluja o els quatre núvols que vénen i van, ja ha arribat. És ple de vida i, com diu el refrany, "a l'estiu, tota cuca viu". Música, teatre, dansa, geladets, patates braves amb una cerveseta, caminades per la platja, amics... L'estiu és, potser, el nostre particular beatus ille, aquell espai temporal on dipositem les nostres esperances, il·lusions i alegries. Malgrat que estigui ple de calor, mosquits o, simplement, viatges no realitzats, l'estiu és màgic i cada dia pot convertir-se en fantàstic perquè sembla com si tot fos possible. I, l'estiu, també és temps de dansa. Així que si voleu gaudir d'aquest estiu, acompanyeu-nos de grat a les nostres actuacions:
 
-29 de juny. Associació de Veïns la Riera de Viladecans. 20:30 aprox. (i després Festa Major a Gavà)
-30 de juny. Hafla Azarak a l'Espai Jove La Fontana. C/Gran de Gràcia de Barcelona. 19.00 hores
-5 de juliol. Gavà a la Fresca.Amics de la Dansa al Parc del Mil·leni de Gavà. 21:00 aprox.
-13 de juliol. Festival Fi de Curs. Jardins del Museu de Gavà. A partir de les 17.00 h. Amb artistas invitades.
 
Us hi esperem!
 
Per a més informació, consulteu el nostre Facebook.
 
I si no podeu venir, simplement esperem que gaudiu moltíssim del vostre estiu i que balleu a cada racó. Per això, us deixem amb el clàssic dels clàssics: la cançoneta de l'Estrella Damm.
 
 

08 de juny 2013

Cumpleaños...


Siete añitos ya, casi nada.. a veces da la sensación de que el tiempo vuela y otras te das cuenta que tienes tantas cosas por aprender, que ya va bien que lleve el ritmo que lleva.

Subidas, bajadas, noticias buenas, malas, amistades que se reafirman y cosas malas que vamos eliminando poco a poco de nuestras vidas. Pero sobretodo nos quedamos con una cosa: mucho que aprender de la vida en si y mucho que mantener de cómo somos, porque eso es lo que nos alimenta de cosas buenas.

Feliz cumpleaños compañeramigas... porque sin vosotras esto no sería lo mismo, porque si no me pudiera sincerar con vosotras no podríamos tener lo que tenemos, porque os prefiero chungas y sinceras que sonrisas vacías! Qué viva el chunguismo!!

Por muchos más!!!